Key West

Het is hier ook erg warm. Het zweet druipt van ons af. Toch ondernemen we leuke dingen in dit paradijs op aarde.
We besluiten vandaag de hop on hop off trolleybus te nemen. Eerste stop het super toeristische Southern most point. Vanaf hier is het slechts 90 mile naar Cuba. ( terug naar Miami is het zelfs verder) we staan geduldig in de rij tot wij aan de beurt zijn voor de bekende foto's

 We besluiten na dit rondje om te gaan lunchen bij het Hardrock café.  We eten daar goed en vooral de gratis refills gaan er goed in. Zien ze een leeg glas dan krijg je hoppa een nieuwe.

We doen nog een rondje met de trollybus en besluiten uit te stappen op een punt waar we eerder veel leguanen gezien hebben. Ook zien we hier krabbetjes.



De meiden zwemmen nog even in het zwembad op het dak van get hotel. Voor de 2e keer gaan wij daarna kijken naar de straatartiesten die elke avond optreden.
Morgen gaan we een lange rit maken van de Keys door de Everglades en dan naar onze volgende stop. Bonita Springs.




Reacties

  1. Ziet er allemaal leuk uit hoor nog heel veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. The keys blijven toch echt bijzonder hè! Wat leuk dat je op bahia Honda bent geweest! <3 ziet er wel nog steeds slecht uit na de orkaan. Southern most point hebben ze wel weer mooi gemaakt!! Ik geniet van jullie verhalen en foto’s! Dikke zoen

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

De vakantie is begonnen

Everglades

Laatste volle dag